Riha’da DEM Partili adaylardan yoğun seçim çalışmaları

Riha'da DEM Partili belediye eşbaşkan adayları, yerel seçimlere az bir süre kala çalışmalarını hızlandırdı.

Kent merkezinden en uzak kırsal bölgelere kadar giderek seçmenlerle buluşan adaylar, sorunları dinleyip parti politikalarını anlatıyor. 

BÜYÜKŞEHİR

Riha Büyükşehir Belediye Eşbaşkan Adayları Celalettin Erkmen ve Gülşen Özer, Eyyübiye ve Haliliye ilçelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. 

KARAKÖPRÜ

Merkez Karaköprü ilçesinde Belediye Eşbaşkan Adayı Rıdvan Yavuz, Atakent Mahallesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulunurken, Rezzan Ayhan ise kırsal mahallelerde destek istedi.

XELFETÎ

DEM Parti Xelfetî Belediye Eşbaşkan Adayları Saniye Bayram ve Mehmet Karayılan, Gogan Mahallesi'nde esnaf ve yurttaşlarla bir araya geldi.

PIRSÛS

Pirsûs Belediye Eşbaşkan Adayları Ayten Kaya ve Müslüm Baran, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde destek talep etti.

WÊRANŞAR

Belediye Eşbaşkan Adayları Bedriye Yorgun ve Serhat Dicle İnan, hayvan pazarı ve galericiler sitesi esnaflarını ziyaret etti.

SERÊKANIYÊ

Serêkaniyê ilçesinde eşbaşkan adayları Rahşan Yazar ve Uğur Kahraman ev ve hasta ziyaretlerinin ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

SÊWEREG

Sêwereg ilçesinde Eşbaşkan Adayları Yıldız Çetiner ile Ali Dusak, merkezde esnaf ziyaretlerine devam etti.

BÊRECÛK

Bêrecûk Belediye Eşbaşkan Adayları Mehmet Begit ile Berivan İlkaya Manaz, kırsal mahalleleri gezip, seçmenlerle buluşarak DEM belediyeciliğini tanıttı.